Breedband internet

Openstaande verbindingen Het aantal openstaande verbindingen op uw computer; u kunt hierbij denken aan meerdere downloads die tegelijk actief zijn of share-programma's zoals BitTorrent. Ook virusscanners en firewallsoftware kunnen de snelheid negatief beïnvloeden. Virussen, adware en spyware De aanwezigheid van virussen, adware of spyware kunnen de snelheid van uw internet-verbinding negatief beinvloeden. Deze ongewenste programma's kunnen veel kracht van uw computer of internet-verbinding vergen. Storing of onderhoud Het is mogelijk dat uw aanbieder of de beheerder van het netwerk waar u gebruik van maakt bezig is met onderhoud in de wijk of dat er een storing is. In dat geval kunt u uiteraard contact opnemen met uw internetaanbieder.

lees meer >>

Mobiel internet

Mobiel internet betreft het gebruik van internet met behulp van een mobiel apparaat, zoals een daarvoor geschikte mobiele telefoon, smartphone, personal digital assistant, pocket-pc, laptop of netbook, via een draadloos netwerk dat min of meer overal beschikbaar is, in tegenstelling tot wifi, dat plaatselijk werkt.

lees meer >>

Digitale televisie

Bij digitale televisie wordt in Europa gebruikgemaakt van de DVB-standaard. Andere werelddelen hanteren soms andere standaarden. Voordelen van digitale televisie zijn de mogelijkheid van een betere beeld- en geluidskwaliteit en de mogelijkheid tot compressie van het signaal. Hierdoor wordt het mogelijk om zes tot acht keer meer televisiekanalen uit te zenden in dezelfde bandbreedte.

lees meer >>